slim
samen
werken

Julissa Zwemmer

Ik ben: Julissa Zwemmer, geboren Amsterdammer, maar toch voel ik mij eerder een wereldburger. Na het studeren in Mexico, vrijwilligerswerk in IJsland en een jaar werken in Nieuw-Zeeland, heb ik toch besloten om weer te studeren in Nederland. Ik ben nu een MSc Entertainment Communication student aan de Universiteit van Amsterdam. Hierdoor kan ik mij volledig wijden aan de Media Psychologie en ben ik vooral gefascineerd door de positieve effecten van inspirerend media content. Zelf wil ik bijdragen aan het creëren en verspreiden van inspirerend content om zo het geestelijk welzijn van mensen te bevorderen. Ik ben bij Agile Scrum Group terecht gekomen omdat ik het bedrijf inspirerend vind en ik graag verder wil groeien op het gebied van content ‘verspreiden’.

5 termen die mij omschrijven: Creatief, sociaal, nieuwsgierig, levenslustig en idealistisch.

Ik doe: als Online Marketeer bij Agile Scrum Group voornamelijk zaken op de achtergrond. Ik richt mij op verschillende aspecten om Agile Scrum Group zichtbaarder te maken in verschillende media landschappen.

In mijn vrije tijd: hang ik graag de gelukscoach uit voor mijzelf en vrienden. Ik sta altijd open voor persoonlijke ontwikkelingsprojecten en vind ik het leuk om uit elke film, theaterstuk, muzieknummer, podcast aflevering of yoga/meditatie-sessie, een levensles te halen. Om die reden heb ik ook een online platform opgericht, waar ik deze levenslessen bundel en graag deel om betekenis te geven aan het leven.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een ideale kans om te groeien in de online marketing en te werken naast mijn studie. Agile Scrum Group is een jong en snel groeiend bedrijf, waardoor er veel ruimte is voor eigen ideeën en suggesties. Op kantoor wordt aandacht gegeven aan slim samenwerken en dat zorgt voor veel werkplezier.