slim
samen
werken

Ivar Rameijs

Ik ben: Ivar Rameijs. Samen met mijn vriendin en zoontje woon ik in de Beemster. Voordat ik bij Agile Scrum Group kwam te werken ben ik teamleider projectcoördinatie geweest bij een aannemer. Waarbij ik enerzijds verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen op de afdeling en anderzijds een aantal mooie interne veranderprojecten heb mogen begeleiden.

Portretfoto's-6

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, adaptief, eigenwijs, veerkrachtig en gestructureerd.

Ik doe: Onder begeleiding van mijn ervaren collega’s leer ik als Junior Consultant Agile Scrum het vak. Waarbij het doel is om zo snel mogelijk trainingen te kunnen geven en zelfstandig inzetbaar te zijn bij de klant.

In mijn vrije tijd: Besteed ik zo veel mogelijk aandacht aan mijn gezin en vrienden. Tussendoor probeer ik nog wat aan de gewichten te hangen in de sportschool, te tuinieren (dat hoort erbij in de Beemster) en een boek te lezen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een prettige en informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Behulpzame en gedreven collega’s die zeer betrokken zijn bij de klant, hun werk en elkaar.

Wil je contact met Ivar? Stuur hem dan een e-mail.