slim
samen
werken

Eveline Kreuk

Ik ben: Eveline Kreuk, woonachtig in Amsterdam. Ik heb een achtergrond in Arbeid- & Organisatiepsychologie en Interventiekunde. Tijdens mijn studie heb ik me o.a. verdiept in organisatieverandering en gedrag en attitudes van medewerkers. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als consultant in organisatiecultuurveranderingen, leiderschapsontwikkeling en zelfsturing, ben ik me gaan specialiseren in de Agile en Scrum manier van werken. Ik zie in deze manier van werken veel dingen samenkomen zoals: verantwoordelijkheden neerleggen daar waar ze horen, het geven van vertrouwen en het leveren van waarde voor de klant door een efficiënte en plezierige samenwerking.

 

Eveline

5 termen die mij omschrijven: Nieuwsgierig, enthousiast, doortastend, flexibel en ondernemend.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group coach en train ik teams en organisaties op het gebied van Agile en Scrum. In mijn rol verbind ik theorie en praktijk. Zoals Kurt Lewin zegt: ’’Niets is zo praktisch als een goede theorie’’. Daarnaast schrijf ik blogs en artikelen om mijn kennis met anderen te delen.

In mijn vrije tijd: Laat ik me graag inspireren door podcasts, boeken en mensen. Daarnaast loop ik graag hard en doe ik aan yoga. Ook ben ik graag onderweg; op reis of in de natuur. Vrienden en familie zijn erg belangrijk voor mij.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een fijne, informele organisatie. Wij bij Agile Scrum Group voelen ons betrokken bij klanten en richten we ons op wat klant wil en nodig heeft. Mijn ondernemende karakter kan ik helemaal kwijt in deze nog jonge organisatie.

 

Lijkt het je leuk een keer kennis te maken?
Bel of mail me op 0618989878, kreuk@agilescrumgroup.nl