slim
samen
werken

Daan Spijker

Ik ben: Daan Spijker, pas afgestudeerd in Amsterdam waar ik al mijn hele leven woon. Ik studeerde International Business Administration aan de Vrije Universiteit. Deze studie richtte zich op alle deelgebieden van bedrijfskunde, waaronder ook marketing. Ik ben bij Agile Scrum Group terecht gekomen omdat ik mij graag verder wil ontwikkelen in dit gebied.

Daan Spijker

5 termen die mij omschrijven: resultaatgericht, verantwoordelijk, leergierig, communicatief en creatief

Ik doe: Ik ondersteun Agile Scrum Group voornamelijk op de achtergrond als Online Marketeer. Als Online Marketeer focus ik mij op verschillende aspecten gericht op het meer zichtbaar maken van Agile Scrum Group.

In mijn vrije tijd: mijn grote passie is altijd handbal geweest. Dit kan ik helaas zelf niet meer doen. Om deze reden ben ik nu trainer en coach van een meiden team dat speelt op landelijk niveau. Verder breng ik veel tijd door met mijn vrienden en ben ik vaak te vinden in de sportschool.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een ideale baan met veel afwisselende en uitdagende taken. Hierdoor leer je erg veel. Ook krijg je direct vrijheid en verantwoordelijkheid in je baan wat mij extra motivatie geeft.