slim
samen
werken

Dit event staat gepland op 13 maart 2020 (12:30 – 15:00) te Meeting Plaza Utrecht.

Exponentiële veranderingen vragen om radicale vernieuwing

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. En dan hebben we het niet over lineair sneller maar exponentieel. Dit vraag om een andere manier van denken: een andere mindset. Op een Agile manier werken is hier een goed antwoord op. Agile heeft zich al ruimschoots bewezen bij meerdere organisaties.

Maar waar organisaties nog regelmatig tegenaan lopen is hoe Agile initiatieven (bijvoorbeeld Lean, Kanban of Scrum) samen te brengen tot 1 geheel waarbij vanuit waarde voor de klant en organisatie wordt gewerkt en dit doorsijpelt door de gehele organisatie heen. Kortom werken vanuit klantwaarde waarbij de hele organisatie hier optimaal op is afgestemd (samenwerkt) van de werkzaamheden op de werkvloer tot het strategische portfolio.

Het Scaled Agile Framework (SAFe) als antwoord?

Een veel gebruikt (en bekendste) framework hiervoor is SAFe. SAFe is vooral succesvol door de manier van hoe de verandering wordt vormgegeven (duidelijke implementatie roadmap) en verankerd in de organisatie, zowel met harde als zachte (gedrag) interventies.

Wilt u ook meer grip krijgen op uw (Agile) transformatie met behulp van het SAFe framework? Bij Agile Scrum Group organiseren we op 20 december een lunchsessie voor (senior)management en bestuurders. In deze sessies gaan we in gesprek om te ontdekken wat SAFe voor uw organisatie kan betekenen. Ook worden actuele thema’s behandeld uit het nieuwe SAFe 5.0 framework zoals verbeteringen rondom continu leren en innovatie op organisatieniveau. Concrete handvatten worden meegegeven om zelf al de eerste (of verdiepende) stappen te zetten met SAFe binnen uw organisatie.

Over Karnoe Dorenbos

Karnoe Dorenbos begeleidt deze sessies. Karnoe heeft ruim twintig jaar ervaring met Agile werken. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in meerdere branches (o.a. zorg, finance, groothandel, overheid en onderwijs) in diverse rollen (van adviseur tot senior management en CIO). Zijn passie voor organisatie-verandervraagstukken rondom Agile transformaties zal u inspireren.

Locatie

De locatie is Meeting Plaza. Dit is gelegen in de Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 357 Kantoren Janssoenborch, (3511 DT) te Utrecht. We zullen je een week voor de masterclass start meer informatie sturen.

Kosten

De masterclass is kosteloos.

 

Agile Scrum Group B.V. garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt. Door middel van het boeken van deze training gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.